Prvomajska 8f, Zemun 061 204 1556

Centar Mira i Harmonije

Centar mira i harmonije nastao je kao potreba za pomoć drugim ljudima, kao što su fizičke tegobe, emocionalne, duhovne ili pak kao preventiva za zdrav i uravnotežen život.

Centar se nalazi u Zemunu u Prvomajskoj ulici, centar je opremljen tako da budi osećaj topline i dobrodošlice i dobrodošao je svako ko želi sebi da priušti uživanje u raznim masažama i energijama, onaj kome je potrebna pomoć kiropraktičara i energetičara, onaj ko želi da nauči da radi sa energijama i sa sobom, i svi ostali su dobrodošli u centar koji se nalazi u svakom od nas, a mi ga nazivamo centar mira i harmonije i dodaćemo još i ljubavi.

U našim uslugama možete naći:

– Raznovrsne tipove masaže, za svačiji ukus i potrebu, očekujte veoma prijatne i dobronamerne fizioterapeute, koji svoj deo posla sa svojim znanjem, izvode sa maksimalnom posvećenošću čoveku i njegovim potrebama.

– Kiropraktika je tehnika nameštanja ljudskog fizičkog tela (lokomotornog aparata), koja za razliku od medicine rešava veoma brzo problem, bez ikakvih lekova, inekcija i operacija. Već kiropraktičar od instrumenta koristi isključivo svoje ruke i uz pomoć odredjenog položaja i pokreta vraća telo u balans i u normalno stanje funkcionisanja.

– Energetski tretmani, tehnika reiki ili na srpskom životna energija, sama po sebi govori da je to energija života ili kako je već neki nazivaju božanskom energija jer ona i jeste to. Svako od nas je poseduje ali razlika je u tome kako ona teče kroz naš energetski sistem (kako postoje vene, gde protiče krv, tako postoje i kanali u telu i auri gde protiče energija, oni se nazivaju meridijani i nadi kanali). Kada bi čovek imao normalan protok energije kroz telo bez blokada, taj čovek bi izgledao poptuno zdravo na fizičkom nivou, srećan i ispunjen na emocionalnom i duhovnom nivou, u potpunom balansu. A pošto danas ima mnogo više ljudi koji su u energetskom disbalansu, a uzrok tome su emocije, a preteča emocija su misli. Svaka potisnuta emocija stvara energetsku blokadu, loša ishrana takodje stvara energetske blokade, jer i hranu koju unosimo ima svoju energiju ima još uzroka ali da ne nabrajamo sve. Posledice tog disbalansa mogu da budu razne i na raznim nivoima ljudskog bića npr. nezadovoljstvo, loše misli, sam po sebi loš osećaj, tuga, bes, nervoza, mržnja i ostale niske frekvencije. Što se sve dalje odražava na fizičko telo i njegov imuno sistem u vidu raznih oboljenja, ta oboljenja mogu da budu mala poput trenutnih glavobolja, kijavica zapušenog nosa itd itd, a mogu de budu i velika poput svakakvih tumora.
Energetičar koji radi tretman u vas koncentriše životnu energiju, koja puni vaše telo životnom energijom i otklanja različite nastale blokade i pospešuje vaš energetski sistem, imuno sistem, i kao posledica toga jeste isceljenje na svim nivoima postojanja. Jedna od najučestalijih osećaja nakon završetka tretmana je pospanost, opuštenost i lakoća tela. Tokom sna uglavnom dolaze samo lepi i živi snovi, a nakon budjenja osećaj bude pre svega naspavanost, koliko god sati da se odspavali, i osećaj povišenog nivoa energije.

Reiki škola, reiki može da nauči svako ko se zainteresuje za rad sa energijama i u pronalaženju i traganju za sobom i bogom. Reiki se ne uči iz knjige ili onako kako nas uče tokom celog života, već ona se uči na jedini pravi način, a to je ličnim iskustvom (mentalno znanje i lična spoznaja nije isto.), a reiki se prenosi inicijacijom i odredjenim smernicama, dok praktičar kasnije svojim radom sazreva. Samom inicijacijom i sazrevanje ljudskog bića se bude naše uspavane duhovne sposobnosti, kao što su Intuicija, osećaj za druga živa bića, osećaj tudjih emocija i energija i još dosta toga i sve je individualno. Reiki ima 4 stepena.
-Inicijacija u 1. Stepen, reiki učitelj vas povezuje sa izvorom životne energije i propušta je kroz vaš energetski sistem, gde se otvaraju istog trenutka sve čakre i pravi veza sa izvorom i od tog trenutka onaj ko je iniciran može da koncentriše životnu energiju kroz svoje ruke i on počinje da isceljuje u početku sebe a kasnije svoje bližnje. Poenta 1. Stepena je isceljenje sebe.

Svaku tehniku je najbolje raditi kao preventivu, da ne bi došli došli kasnije da svakojakih problema.

Pre svakog tretmana potrebno je zakazivanje.

Dobrodošli, Vaš centar mira i harmonije.