Prvomajska 8f, Zemun 061 204 1556

REGRESIJA U PROŠLE ŽIVOTE

Šta je to regresoterapija ili regresija u prošle živote?

 • Regresoterapija je hipnotička tehnika uz pomoć koje mogu da se prisete prošli životi i dogadjaji iz prošlih života.

 

Kako je to moguće?

 • Jednostavno, svako živo biće ima svoje biopolje ili auru (kako god to zvali, mi kažemo biopolje) u bio polju postoji čitava „anatomija“ raznih njenih struktura, nećemo ulaziti u to već ćemo samo spomenuti ono što nam je sad važno kako bi ste razumeli funkcionisanje regresoterapija. U obruču aure nalaze se elementali ili kako ih još neki zovu „mozgići“, ti mozgići su informacije koje smo mi poprimili, misli koje smo mi stvorili, emocije koje su proistekle iz nas, sve to je zabeleženo u tim mozgićima, kako iz ovog života, tako i iz svih prošlih života i ima mesta za još sve buduće živote, beZkonačno (namerno kažemo sa „z“, jer koren reči je bez, a kad bi rekli sa „s“ koren reči bio bio „bes“ što gubi suštinu reči) mesta.

 

Ako je tako zašto se onda već sami od sebe ne sećamo prošlih života?

 • Jer nam je sa namerom bačen veo zaborava na sve informacije iz prošlih života, propušteni su samo oni mozgići koji su nam neophodni za život, taj veo nije nešto što je loše, on je tu kako bih bez prisećanja prošlih života rešili neku situaciju u cilju sklapanja novih mozgića, što doprinosu sopstvenom rastu i rasto kolektivnog nesvesnog.

 

Zašto bih se onda prisećao prošlih života?

 • Postoje više razloga zaštobi neko želeo da se priseti prošlih života, a to su:
 • Radi uverenja da postoje prošli životi
 • Zbog svoje radoznalosti
 • U terapijske svrhe (objašnjeno u sledećem pasusu)
 • Ili nešto sasvim drugo.

 

Kako to prošli životu utiču na naš sadašnji život?

 • Ako su informacije iz prethodnih života zamagljene, to ne znači da nisu aktivne, baš naprotiv, one su aktivne i utiču na sadašnji život čoveka, što preko stečenih uverenja iz prošlih života , što preko karmičkih delovanja.

 

Kako da prepoznam ponašanje koje je stečeno iz prošlih života i da li mi treba regresotrapija?

 • U većini slučajeva (ne uvek) su to ponašanja za koje nemamo jasan odgovor zašto se tako osećamo i ponašamo, pa npr.
  1) Osoba oseća neobjašnjivi strah od vode, od visine, od pasa (ili drugih životinja) od smrti, od ljudi i druge strahove.
  2) Loše situacije koje Vam se stalno ponavljaju, pronalaženje loših poslova i partnera, kostanto prekidanje istih, rodbinske veze.
  3) Osećaj depresije i osećaj da ne živite u pravom vremenu.
  4) Bol u odredjenom delu, za kojeg nalazi i doktori tvrde da je sve u redu. ( npr. Konstantan bol u ramenu, svi nalazi su dobri. Uzrok tog bola može biti da ste u prošlom životu doživeli veliku povredu tog ramena npr. upucani ili ubodeni nožem ili šta god, ta informacija se prenosi i u sadašnji život iz razloga što je to po vas u to vreme bilo veoma traumatično iskustvo, i na takav način može se i odrešiti taj bol)
  5) ili nešto sasvim drugo.

 

Kolika je uspešnost regresoterapije i da li na svakom deluje?

 • Svako ko može da se opusti i ko želi za njega je učinak prisećanja 100%, može da se desi da ne uspe u okolnostima ako osoba ne može da se opusti i ne treba raditi sa osobama koje imaju veće psihiloške dijagnoze.

 

Koliko traje jedna seansa?

 • Jedna seansa traje u periodu izmedju jednog i dva (u nekim slučajevima i kraće od jednog sata, a u nekim i nešto duže od dva sata)

 

Kolika je cena jedne seanse?

 • Cena jedne seanse iznosi 100e ili 12 000 din.

 

Ko radi regresoterapiju?

 • Regresoterapiju kao i sve druge terapije i tretmane koje nudi naš centar, radi jedan isti terapeut Marko Jelenković. Za sve usluge poseduje priznati internacionalni sertifikat za rad. Uvek je bolje kada terapuet pored same regresoterapije i hipnoterapije ima znanje i o drugim blisko povezanim tehnikama isceljivanja, jer to više nije klasičan princip, već prelazi na viši nivo rada.