Prvomajska 8f, Zemun 061 204 1556

Reiki Škola Zemun

Reiki škola, reiki može da nauči svako ko se zainteresuje za rad sa energijama i u pronalaženju i traganju za sobom i bogom. Reiki se ne uči iz knjige ili onako kako nas uče tokom celog života, već ona se uči na jedini pravi način, a to je ličnim iskustvom (mentalno znanje i lična spoznaja nije isto.), a reiki se prenosi inicijacijom i odredjenim smernicama, dok praktičar kasnije svojim radom sazreva.

Samom inicijacijom i sazrevanje ljudskog bića se bude naše uspavane duhovne sposobnosti, kao što su Intuicija, osećaj za druga živa bića, osećaj tudjih emocija i energija i još dosta toga i sve je individualno.

Reiki ima 4 stepena. -Inicijacija u 1. Stepen, reiki učitelj vas povezuje sa izvorom životne energije i propušta je kroz vaš energetski sistem, gde se otvaraju istog trenutka sve čakre i pravi veza sa izvorom i od tog trenutka onaj ko je iniciran može da koncentriše životnu energiju kroz svoje ruke i on počinje da isceljuje u početku sebe a kasnije svoje bližnje. Poenta 1. Stepena je isceljenje sebe.