Prvomajska 8f, Zemun 061 204 1556

Reiki Zemun

Energetski tretmani, tehnika reiki ili na srpskom životna energija, sama po sebi govori da je to energija života ili kako je već neki nazivaju božanskom energija jer ona i jeste to. Svako od nas je poseduje ali razlika je u tome kako ona teče kroz naš energetski sistem ( kako postoje vene, gde protiče krv, tako postoje i kanali u telu i auri gde protiče energija, oni se nazivaju meridijani i nadi kanali).

Kada bi čovek imao normalan protok energije kroz telo bez blokada, taj čovek bi izgledao poptuno zdravo na fizičkom nivou, srećan i ispunjen na emocionalnom i duhovnom nivou, u potpunom balansu. A pošto danas ima mnogo više ljudi koji su u energetskom disbalansu, a uzrok tome su emocije, a preteča emocija su misli. Svaka potisnuta emocija stvara energetsku blokadu, loša ishrana takodje stvara energetske blokade, jer i hranu koju unosimo ima svoju energiju ima još uzroka ali da ne nabrajamo sve.

 Posledice tog disbalansa mogu da budu razne i na raznim nivoima ljudskog bića npr.  nezadovoljstvo, loše misli, sam po sebi loš osećaj, tuga, bes, nervoza, mržnja i ostale niske frekvencije. Što se sve dalje odražava na fizičko telo i njegov imuno sistem u vidu raznih oboljenja, ta oboljenja mogu da budu mala poput trenutnih glavobolja, kijavica zapušenog nosa itd itd, a mogu de budu i velika poput svakakvih tumora.

Energetičar koji radi tretman u vas koncentriše životnu energiju, koja puni vaše telo životnom energijom i otklanja različite nastale blokade i pospešuje vaš energetski sistem, imuno sistem, i kao posledica toga jeste isceljenje na svim nivoima postojanja. Jedna od najučestalijih osećaja nakon završetka tretmana je pospanost, opuštenost i lakoća tela. Tokom sna uglavnom dolaze samo lepi i živi snovi, a nakon budjenja osećaj bude pre svega naspavanost, koliko god sati da se odspavali, i osećaj povišenog nivoa energije.